Skip to main content

MEBT események

Egyiptom gazdasága kicsit másképp – Lakatos Pálné dr. Nemes Sarolta előadása

  • Dátum:
    2023. január 17.
  • Szerző:
    MEBT
2023. január 30.
MEGHÍVÓ
A Magyar Egyiptomi Baráti Társaság 2023. január 30-án (hétfő) 17.00 h-kor tartandó előadására
Helyszín:
Nemzetek Háza (1062. Bp., Bajza u. 54.)
Program:
Egyiptom gazdasága kicsit másképp
című előadás
Előadó:
Lakatos Pálné Dr. Nemes Sarolta
Mindenkit szeretettel várunk a rendezvényen!
Február 27-én 17h-kor lesz a közgyűlésünk, melyet
Egyiptom és az arab országok magyar szemmel sorozat részeként
Kiss Diána: Jemen c. előadása
követ.
A közgyűlés napirendje:
1. az Elnökség beszámolója a 2022. évi munkáról
2. a Számvizsgáló Bizottság beszámolója
3. a MEBT 2022. évi gazdálkodásának jóváhagyása
4. javaslat a 2023. évi munkatervre
5. a MEBT 2023. évi költségvetésének jóváhagyása
6. Egyéb aktuális kérdések

Várjuk kedves tagjainkat minél nagyobb számban, egyúttal kérjük, hogy jelezzék az idei éves program kialakításához ötleteiket és programjavaslataikat, vagy azt, hogy milyen tevékenységet végeznének a MEBT-ben szívesen, és várjuk a javaslatot az idei év óegyiptomi emlékére is !!!!!!!!!

Felhívjuk a figyelmet, hogy Alapszabályunk értelmében amennyiben tagjaink 50%-a + 1 fő nincs jelen a meghirdetett időpontban, a közgyűlést meg kell ismételjük. Ebben az esetben a program sorrendje változik, az előadást követően kerül sor a megismételt közgyűlésre, időpontja tehát február 27, 18h.

Híreink

Tárgyak és Képzetek konferenciánk csütörtökön és pénteken (jan. 19-20) kerül megrendezésre, várjuk tagjainkat személyesen vagy zoomon. Kérjük, részvételi szándékukat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen jelezzék, a linket is innen küldjük. A program a Fáraók Földjén honlapon olvasható.

Január 28-án 10h-kor nyílik a Napkirályok születése c. gyermekrajz kiállításunk a Deák17 Galériában.

+ Kérjük kedves Tagtársainkat, hogy minél előbb rendezzék idei tagdíjukat, hogy jobban lehessen kalkulálni az éves költségvetést. Aki átutalással kívánja a befizetést megoldani, az OTP 11705008-22531403-00000000 számlaszámon teheti meg a Magyar-Egyiptomi Baráti Társaság nevének megadásával. Ez esetben kérjük, hogy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen küldjön értesítést az átutalásról. Az összeg jelenleg, változatlanul 3000.- Ft.

Megjegyzéseiket, javaslataikat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen várjuk.

A térkép forrása: Wikipedia